logo

Samen maken we krukken
en rolstoelen comfortabeler

Innovatie en user-centered design voor de zorgsector

Ontdek onze producten

De MySleeve is een add-on voor krukken die ervoor zorgt dat je geen pijnlijke handen meer hebt en dat vallende krukken verleden tijd zijn!

Bekijk de partnermogelijkheden

Je bent op zoek naar innoverende producten om jouw zaak in de kijker te zetten? Je wil op een andere manier samenwerken?

arrow up
Assortiment

MySleeve (binnenkort verkrijgbaar)

De MySleeve is een add-on voor krukken die ervoor zorgt dat je geen pijnlijke handen meer hebt en dat vallende krukken verleden tijd zijn!

Eigenschappen

Geen pijnlijke handen meer!

De MySleeve bevat een gelpad die de drukpunten van het hand evenwichtig verdelen, waardoor je handpalmen worden gespaard van helse pijnen.

Weg met vallende krukken!

De MySleeve heeft een magneet op de top, waardoor beide krukken tegen elkaar klikken en je snel handen kan vrijmaken door ze tegen jezelf, een muur, tafel e.d. aan te leunen

Niet meer uitglijden door zweethanden!

De oppervlakte van de sleeve heeft microbanen waardoor het hand kan ademen. Het materiaal is huidvriendelijk en latex-vrij.

Makkelijk schoon!

Dankzij de vuilafstotende silicone is de MySleeve terug schoon in een hand- omdraai.

Vis je kruk op!

Laat je toch nog een kruk vallen alvorens ze tegen elkaar te kunnen klikken? Geen probleem, met de magneet vis je gewoon de andere kruk op!

Verkrijgbaar in vier persoonlijkheden

Gedurfd roze 
 Subtiel grijs
Vrolijk geel 
 Hip turquoise
arrow up
De kracht achter My Add On

Team

Bart Van den Eynde

Bart Van den Eynde

Mentor

Creative mind en adviseur

Marie Van den Broeck

Marie Van den Broeck

Founder / Improver

Industrieel Ingenieur
Ontwerper
met een passie voor de zorg!

Harry Demey

Harry Demey

Mentor

Marketing master en adviseur

Bedrijf

Missie

Gebruikers geen reden meer geven te vloeken op hun krukken, rolstoel, wandelstok of looprekje, maar dat ze zelfs trots zijn ermee buiten te komen.

Weg met grijze kleuren, weg met onhandige producten!

Visie

De gebruiker staat centraal: My Add On is steeds aanspreekbaar voor gebruikers die een probleem hebben, hetzij met hun hulpmiddel, hetzij algemeen.

Ambitie

Met de gebruiker als centraal punt, is het belangrijk dat niet alleen op hun productnoden wordt ingespeeld, maar ook op zaken zoals toegankelijkheid en maatschappelijke integratie in België en de rest van Europa.

Verhaal

Ontstaan

Het ontstaan van de MySleeve van My Add On bevindt zich in het masterjaar van de richting Industrieel Ingenieur ontwerpen van de UGent in het vak SBP (Small Business Project). Al snel kreeg My Add On heel wat interesse van de buitenwereld en won op die manier ook enkele prijzen (The Birdhouse, Beste Oost-Vlaamse SBP, Founding Fools en de hoofdprijs van Bizidee).

plant

Onderscheidingen

timeline
arrow up
Contacteer ons!
sad face

Meld een probleem

My Add On is steeds op zoek naar dagdagelijkse problemen waar onze gebruikers mee geconfronteerd worden. Meld je probleem, en wie weet vinden wij er wel een oplossing voor!

bunny

Word testpersoon

My Add On zoekt gebruikers die onze producten willen testen om hun feedback te delen. Heb je nog vragen? Stel ze gerust!

bunny

Adressen

Hoofdzetel:
Leo de Béthunelaan 44/1
9300 Aalst

Winkel in je buurt vinden?

partner

Word partner

Contacteer
Marie Van den Broeck
Oprichter / Ontwerper

[email protected]
+32 479 74 43 24


arrow up
Partnerships
dienst

Bied onze producten aan

Ben je zelf een zorginstantie en geef je graag een extra dienst of kerstcadeau om je klantvriendelijkehid in de verf te zetten?

product

Voeg My Add On toe aan je assortiment

Op zoek naar een innovatief product om huidige klanten te blijven triggeren nieuwe klanten te winnen? My Add On zorgt zelf ook voor de nodige publiciteit en interactie

andere

Andere manieren van samenwerken

My Add On is open minded en verwelkomt dan ook andere voorstellen tot samenwerking. Co-creatie is vaak dé sleutel voor innovatie!

Sounds good?